Get Adobe Flash player

Gewasbescherming

De gewassen beschermen op een betrouwbare manier

 

Gewasbescherming is op een verantwoorde manier gewasbeschermingsmiddelen inzetten tegen ziekten, plagen en onkruiden in de verschillende gewassen. Veiligheid, gemak en betrouwbaarheid zijn belangrijke kenmerken van de moderne gewasbescherming.

 

Gewasbescherming

 

Insecten zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het ontstaan van veel schade aan het gewas. Denkt u maar eens aan bladluizen, slakken, kevers, larven en rupsen. Maar niet alleen insecten kunnen een enorme schade aanrichten aan uw gewassen, ook ziektes, plagen en onkruiden is een veel gehoord probleem.

 

Nieuwenhuis Bos- en Groenbeheer heeft ervaring met de verschillende bestrijdingsmiddelen om uw gewassen op een verantwoorde manier te beschermen.

 

Bestrijding mollen en woelratten

 

Ook bij effectieve bestrijding van mollen en woelratten kunt u ons inschakelen. Nieuwenhuis bos- en Groenbeheer is gecertificeerd en vakbekwaam op het gebied van deze bestrijding.

 

Mollen bestrijding Woelrat bestrijding

 

De Gedragscode Natuurbeheer regelt de bescherming van in het wild levende planten en diersoorten. De mol is aangewezen als landelijke schadesoort die veel voorkomt. De mol mag daarom worden bestreden met de middelen die daarvoor bestaan.